Qui som

Presentación Teatre Hibrid

El projecte

teatrehibrid.com és una plataforma de retransmissió en streaming dels espectacles que s’ofereixen en directe des dels teatres.

La retransmissió dels continguts artístics vindrà de la mà d’un equip de professionals del cine i la televisió amb el suport de Vimeo Live®, oferint la millor qualitat d’imatge i so del moment.

Objectius

teatrehibrid.com naix com un projecte enfocat en oferir una programació de directes de qualitat que es poden gaudir de manera presencial, respectant els protocols sanitaris vigents, o virtualment des de la comoditat de casa.

Creiem en el comerç de proximitat i estem convençuts que juntament amb el sector cultural i artístic podem contribuir a la reconstrucció de la vida social i econòmica de la ciutadania.

Objetivos Imagen

Projecte Teatre Hibrid

Compra Fàcil

Accedeix a tot el contingut de la nostra cartellera fàcilment. Selecciona l’espectacle que vulgues i compra’l. Així de senzill. Sense esperes. I si és on-line, sense aforament limitat.

Propers a tu

Espectacles online, perquè pugues gaudir des de qualsevol lloc. Els millors equips, perquè l’experiència siga com si estigueres al teatre.

Sense Horaris

Tots els espectacles en directe, podran tornar a vorers quantes voltes vulgues. Les sales estaran actives durant uns dies per a qui no puga gaudir del directe.

Galería d’Espectacles

Disposem d’una galeria d’espectacles passats, per a gaudir una vegada i una altra d’una recopilació d’actuacions de teatrehibrid.com